Bij De Witte bouwmaterialen kopen heeft zo zijn voordelen

Overgrootvader

Al 5 generaties verkopen wij bouwmaterialen. In 1908 startte mijn overgrootvader Urbain De Witte met de verkoop van kolen en zand en 2 types dakpannen.

Méér dan 100 jaar later wordt zijn achter-achterkleinzoon Nikolas klaargestoomd in de prachtige wereld van bouwmaterialen met een overweldigend aanbod.

Fantastisch !

Alleen in Wetteren en Genk

De Witte is een buitenbeentje in de bouwmaterialen handel . Wij bieden u – naast het klassieke gamma – ook specialiteiten aan die nergens meer te vinden zijn.
Recuperatie dakpannen, speciale gevelplaten, vloertegeltjes uit Turkije, … wat je elders niet vindt, dat koop je bij ons.
Mail je vraag naar info@bouwpuntwetteren.be of tel. 0475 / 485 585

Gratis bouwmaterialen

Elk jaar selecteren wij een jeugdbeweging, een VZW, voor het goede doel met gratis bouwmaterialen voor de bouw van hun lokaal, woning, clubhuis…
Het beste voorstel krijgt gratis alle stenen en dakpannen voor de ruwbouw
Stel u kandidaat en mail naar michel@bouwpuntdewitte.be

Een outlet voor bouwmaterialen : lowest price guaranteed

Wat gebeurt er met bouwmaterialen die uit de mode zijn, licht beschadigd, buiten formaat, … ? Bij Bouwstocks in Genk krijgen ze een tweede leven. Dakpannen, stenen, isolatie, tegels aan de ‘laagste prijs garantie’ !

De enige outlet in België voor goedkope bouwmaterialen vind je in Genk www.bouwstocks.be

Dringend bouwmaterialen nodig ?

U woont in De Panne en u heeft dringend bouwmaterialen nodig op een werf in Hasselt? Waar u ook bent, doe beroep op de bouwpunt service.

Bel naar 0475/485 585 en u wordt onmiddellijk doorverwezen naar het dichtstbijzijnde afhaalpunt voor de materialen die u nodig heeft