Ken je de lichte voorzetgevel al?

Bij Bouwpunt De Witte weten we precies waarom we deze trend op de voet volgen!

De lichte voorzetgevel is een relatief nieuw begrip, maar ongetwijfeld een principe van gevelbekleding dat steeds vaker toegepast zal worden in de toekomst. De praktische voordelen van lichte voorzetgevels zijn namelijk niet te onderschatten!

  • Een strak en eigentijds uitzicht
  • Verkrijgbaar in verschillende vormen, afmetingen en kleuren
  • Ook verkrijgbaar in RF of brandvertragende uitvoering
  • Duurzaam, onderhoudsvriendelijk, rotbestendig en weersbestendig
  • Achter het dunne plaatmateriaal kan extra gevelisolatie worden geplaatst
  • De gevelplaten kunnen op maat worden gezaagd en daardoor in quasi elk architecturaal ontwerp geplaatst worden
  • Deze lichtgewicht platen kunnen ook bovenop een bestaande gevel worden geplaatst en zijn dus ook erg geschikt voor gevelrenovatie

Maatwerk gevelplaten en een maatwerk service!

Als je kiest voor zo’n lichte voorzetgevel of voor gevelplaten in het algemeen, dan zit je bij Bouwpunt De Witte zeker goed voor de aankoop. Aan de hand van je bouwplan worden er namelijk eerst 3D Autocad plannen gemaakt. Vervolgens worden de gevelplaten in het atelier tot op de mm nauwkeurig afgezaagd en voorgeboord of uitgefreesd waar nodig. De verschillende stukken worden nadien ook gelabeld en gesorteerd per palet of zelfs per verdiep zodat de plaatsing op de werf optimaal en snel kan gebeuren. En wist je dat de afgewerkte maatwerk gevelplaten al op 3 werkdagen opgeleverd kunnen worden?

Hier vind je lichte voorzetgevels, maar ook heel wat andere gevelmaterialen

Bij Bouwpunt De Witte kan je allerhande cederhouten sidings en gevelplaten kopen. Je vindt er onder meer vezelcementstroken en vezelcementplaten van Eternit®, innovatief en duurzaam plaatmateriaal van Rockpanel® en Trespa® of Fundermax® volkern platen. Voor sidings en gevelplaten alleen al werd er in dit Bouwpunt maar liefst 1.200 lopende meter rekruimte vrijgemaakt!

Ook voor klassieke gevelstenen, gevelpannen, leien en gevelpleisters heeft dit Bouwpunt overigens heel wat keuze. Je bent nu eenmaal bij een gevelspecialist terechtgekomen. Het loont dus zeker de moeite om het gamma te komen bekijken en inspiratie te komen opdoen als je een nieuwe gevel laat bouwen of een gevelrenovatie plant.

Je leest het, Bouwpunt De Witte heeft heel wat expertise en ervaring als het op gevelbekleding en gevelisolatie aankomt. Aarzel dus zeker niet om ook de medewerkers aan te spreken en hen alles te vertellen over je gevelplannen. Ze hebben vast nog wat handige tips voor je!